Riktigt rolig lördag

Igår var en riktigt trevlig dag.Klockan två tog jag och Turre bussen ner för att kolla på bandy.Eftersom vi kom ner rätt tidigt så satte vi oss i A-hallen och kollade på fotboll.Efter ett tag gick vi till bandyn och var tvungna att gå runt hela eftersom de hade låst vid ett stängsel.Mötte upp Anna och stod och väntade ett tag på Clara.Såg lite folk man kände innan.Djurgårdens huliganer kom i en minibuss och började sjunga direkt när de hade kommit ut ur bussen.

Väl inne gick vi och ställde oss vid KVBS läktaren.
Sen ringde Clara till Sofia för vi undrade vart alla MP:are var.Gick dit och Martina och Hilda var också där.Några Mp3:or stod längre ner.
Där stod vi och pratade hela matchen.Kollade lite på bandyn,gick och värmde sig vid elden ibland.

I pausen lät det väl ungefär såhär;
"Vi vill tacka alla sponsorer och så vill vi även tacka Karl Larsson som har gjort KVBS logga.Tyvärr är han inte här idag men han kommer få en matchtröja senare."
Mja...blev lite konfunderad för han stod 10 meter ifrån oss.Lite senare fick han en bukett och sitt pris från en gubbe där.
Vi gick när det var tio minuter kvar eller något.Clara skulle komma lite senare.Jag,anna och turre gick hem till turre.
Väl hemma hos Turre väntade vi på Clara och efter ett tag kom också Mickis.Ringde efter pizza och skrattade en hel del.Riktigt trevlig kväll.
Det hade varit tänkt att vara en tjejkväll med alla tjejerna i klassen men vissa kunde inte just den kvällen.Men vi kommer ha en till myskväll med alla(okej,inte alla men de flesta) tjejerna i klassen i December.Vi kanske ska baka pepparkakor eller lussebullar och mysa :).Kommer bli riktigt trevlig,ser verkligen fram emot det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0