silent shout

Och tillbaka till skolan igen..snart påsklov men det är ändå ett tag kvar.I skolan har verkligen ingenting förändrats.Förutom att det känns som att vi har börjat dela upp oss i klassen och jag vet inte vart jag står.Hatar att inte ha koll.
I Stockholm köpte jag ett par byxor som satt perfekt men nu när jag har använt de har de börjat töja ut sig överallt.Mindre roligt..speciellt låren.

En sak som också är lite mindre kul är att alla,och då menar jag alla har börjat gilla Björn Gustafsson,the man.Den oskyldiga nykterist och niktotinfria komikern.

Det är ju så kul att veta att man har hållit fel grepp på backhand och ska ändra vänsterhandsgreppet ganska rejält.Det gick skit att hålla med det nya greppet och jag hade bara lust att gråta för allt som tynger en just nu.Det är så skönt att bara låta allt komma och jag hade en rejäl klump i halsen.Fast jag lät den inte kommma ut.Den fick sitta där tills vidare.

Har varit dödstrött och moffat choklad den här veckan.Får väl skylla på att jag har mens.Det kan man nästan skylla allt på.Är redan skoltrött och skiter i det mesta.Min fritid måste vara den tråkigaste som någon på skolan har.Ska åka med sandra till Ikea på fredag och imorgon blir det teater.Lite roligt får jag ha iallafall.Ska nog färga håret på lördag eller så.Börjar tröttna på min utväxt.

Jag måste verkligen kolla vilken systemkamera som skulle passa mig.Lagom billig och lätthanterlig.Måste gå upp till Jysk och Mixit och fråga efter sommarjobb också.Formulären till sommarjobb kommer ju snart så man får vara beredd..

äntligen sportlov

Det är väl snart en månad sen jag bloggade och jag vet egentligen inte varför.Har haft en hel del i skolan och när jag har haft tid över har jag gjort annat.

I skolan rullar allt på som vanligt.Läxor på läxor.Varje gång man har gjort klart något så får man någonting nytt.Det är då man börjar undra vilka som har sagt att media är slappt...
Alla hjärtans dag efter skolan spenderades på Coffee house med turre och clara.Åt en kyckligpanini med trocadero och en chokladboll till efterätt.

Teatern har börjar och lektioner var rolig och bra.Fick både motion och medvetande.Vi ska göra en barnteater om b.la en baby och troll.Kommer bli rätt kul : )


Idag har jag mest suttit inne och kollat på skidor.Tävlingarna avlöste varandra så man kunde sitta hela dagen.Kallur kom trea,mycket bra.Gick ut på en långpromenad och upptäckte lite nya områden i Katrineholm.
Illustrator är skiten nuförtiden.Håller på att jobba med en bild där en kille har en trattgrammofon som öra.



RSS 2.0