Billy Joel - Vienna <3

Where's the fire, what's the hurry about?

You better cool it off before you burn it out
You got so much to do and only
so many hours in a day


Riktigt rolig lördag

Igår var en riktigt trevlig dag.Klockan två tog jag och Turre bussen ner för att kolla på bandy.Eftersom vi kom ner rätt tidigt så satte vi oss i A-hallen och kollade på fotboll.Efter ett tag gick vi till bandyn och var tvungna att gå runt hela eftersom de hade låst vid ett stängsel.Mötte upp Anna och stod och väntade ett tag på Clara.Såg lite folk man kände innan.Djurgårdens huliganer kom i en minibuss och började sjunga direkt när de hade kommit ut ur bussen.

Väl inne gick vi och ställde oss vid KVBS läktaren.
Sen ringde Clara till Sofia för vi undrade vart alla MP:are var.Gick dit och Martina och Hilda var också där.Några Mp3:or stod längre ner.
Där stod vi och pratade hela matchen.Kollade lite på bandyn,gick och värmde sig vid elden ibland.

I pausen lät det väl ungefär såhär;
"Vi vill tacka alla sponsorer och så vill vi även tacka Karl Larsson som har gjort KVBS logga.Tyvärr är han inte här idag men han kommer få en matchtröja senare."
Mja...blev lite konfunderad för han stod 10 meter ifrån oss.Lite senare fick han en bukett och sitt pris från en gubbe där.
Vi gick när det var tio minuter kvar eller något.Clara skulle komma lite senare.Jag,anna och turre gick hem till turre.
Väl hemma hos Turre väntade vi på Clara och efter ett tag kom också Mickis.Ringde efter pizza och skrattade en hel del.Riktigt trevlig kväll.
Det hade varit tänkt att vara en tjejkväll med alla tjejerna i klassen men vissa kunde inte just den kvällen.Men vi kommer ha en till myskväll med alla(okej,inte alla men de flesta) tjejerna i klassen i December.Vi kanske ska baka pepparkakor eller lussebullar och mysa :).Kommer bli riktigt trevlig,ser verkligen fram emot det.

Black dog

Tiden som har förflutit sen förra veckan har gått väldigt långsamt.
I lördags var jag i Norrköping och handlade lite nya kläder.Skulle gärna ha ett par brallor också men det är så tråkigt att titta efter...
På kvällen var det myskväll hemma hos mig med tacos och singstar.Emma,Viktor,Decha  och Malin kom.Jimmy ringde efter ett tag och vi mötte upp honom.

Hela den här veckan har varit rätt normal.Vi hade öppet hus i tisdags iallafall.Rätt kul även fast jag inte träffade så mycket folk som jag hade hoppats på.

Nu sitter man och gör svenska...går enormt segt.Ska skriva om vegetarianer och vegetarism men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva först.Hatar att jag har fått problem med att formulera mig.

Imorgon blir det bandy för hela slanten.Premiär för säsongen och premiär för mig.Har aldrig varit på bandy förut,är inte så intresserad.Men när man får gratisbiljett är det klart man går.
Har börjat blivit sjuk också...halsont som tusan hade jag tidigare idag.Efter skolan har jag druckit både te och oboy och ätit några halstabletter.Det kommer väl inte direkt bli bättre av att sitta ute och frysa imorgon,menhey bandy : ).


Mellansnack

En lite ovanlig onsdag.Dagen började som vanligt med Lars Åkes lektion.Vi fortsatte rita bokstäver på datorn och jag blev nästan klar med mina,sista lektionen dock.Efter det hade vi idrott och vi badade.Vet inte riktigt hur mycket vi simmade sammanlagt men det kändes i benen efteråt,riktigt härligt.På Buggis lektion gjorde vi klart våra enkäter och gick till Ulrica som skulle ta med de en klass hon skulle ha lite senare.

Klockan ett gick vi till aulan för att lyssna på Daniel Boyacioglu.Hade kollat lite på några videor med honom på youtube innan.Han var verkligen en speciell man.Svårt att veta vad som var poesi och vad som var på riktigt men bra,det var han.Det gick lite snabbt när han pratade menmen.Han läste lite ur sina böcker och pratade lite fritt.
Efter en liten paus på tio minuter fick vi skriva dikter själva och när vi var klara skulle vi skicka in dem.Man fick ett litet kort från Parlino som man skulle stoppa in i mobilen.På kortet finns det så att man kan skicka 2500 sms.
Skulle nog kunna se honom igen fast jag vill nog läsa lite ur hans böcker först och ínte se honom med sina sponsorer.De som hade gjort den bästa dikten fick några/en av hans böcker.

Den lilla "turnen" de var ute på kallades Poetry grand slam eller något sånt.

"tror ni på fullaste allvar att jag identifierar mig med Strindberg
en tönt som inte kunde hantera en fru och ta hand om sina barn


Ny färg

Idag färgade jag håret.Fick lite pengar av mamma,resten tog jag ut så jag blev lite sen.Det ringde stup i kvarten på Stiil för någon i deras släkt hade halsfluss och så skulle alla testa sig eller något sånt.Väldigt trevlig personal där.Det tog ungefär en och en halvtimme.Blev ganska förvånad för jag sa att jag inte ville ha för mörkt,men det blev det.

image15


Staden har börjat sin vila

Kort uppdatering ;
I lördags hade vi singstar kväll hemma hos Emma.Mat fick vi också innan och det blev en hel del youtube tittande.Alla ville visa någon kompis som hade lagt upp filmer.Jag sjöng tills det gjorde ont i halsen,sen blev det lite vila och så.

I söndags åkte jag till Stockholm och träffade söta Klara.Vi gick och köpte tunnelbaneremsor som var svinigt dyra och därefter gick vi runt och letade efter något bra matställe.Vi gick till Kungshallen,men som vanligt var det proppfullt där.Att man alltid ska komma i rusningtiden...vi gick till saluhallen istället och innan man åker ner fanns det ett kebabställe som vi åt på.
Sen var det dags att åka tunnelbana till Odenplan och hälsa på Klaras moster.Där stannade vi i två timmar.Fick massor av te,päroncider,brago kex och muffins.Blev proppmätt av allting
Efter det åkte jag och Klara in till stan igen för att köpa biljetter till Råtatouille på Sergelbion.En timme hade vi att fördriva tiden på och vi gick en långpromenad genom Gamla stan.Sen satte vi oss i Kulturhuset och vilade.
Inne på bion var det fullt med folk och till slut blev vi insläppta.Bion var bättre än förväntat men det var något som saknades.
Sen bar det av till Centralen för att vänta på tåget och äta mat.Köpte en halvdyr yougurt som blev min kvällsmat.Tåget blev 20 minuter försenat.

I måndags sov jag över hos Sandra och kollade på 1408 och The Illusionist på datorn.
Natten över tills idag sov Lollo här och vi kollade på Dagboken/The Notebook och Söders musikal.

RSS 2.0