Sommarlov för min del!

Den här dagen gick i rekordfart!Jag gick upp och vips så var klockan fyra och jag slutade.Absolut sista dagen för mig och det var grymt skönt att sluta.Visst,pengar är bra men man tröttnar ganska snabbt och det är rätt jobbigt att stå där.Josefin och Hilda kom och rensade ogräs och jag har aldrig skrattat så mycket på de två veckorna jag har varit där som idag.

Jag plockade jorgubbar och jag var utrustad till tänderna.Nästan.Hade inte så bra skor men nu har jag jobbat i regn och jag har funderat ett tag över hur det skulle vara.Så nu är det gjort!Gympade lite idag också.Svettigt och varmt inne i l friskis och svettis lokalen med minst 50 pers.

kossooooooor!

Kossor! Läskiga dreglande saker..

sommartider

Skolan är slut och sommarlovet har pågått i en vecka.
Examenskvällen blev väl sådär.Just då tyckte jag att den var bra eftersom man träffade mycket folk man kände igen men i efterhand..ruskigt kallt var det iallafall.
Hela förra veckan rensade jag ogräs på jordgubbsfält vid Marieberg.Har sovit mycket hos Lollos snälla familj.På eftermiddagarna hände inte så mycket när man hade slutat jobba,åt lite,sov lite,kollade på en film och kanske en promenad.Ganska skönt ändå.Att ta det lite lugnt. Det kommer bli skönt att ha sommarjobbet för sommaren över och få pengarna direkt.Ska jobba nästa vecka också fast då ska jag stå i kassan och ta det ännu lugnare.Får bättre betalt dock. Från måndag till fredag,11-19 varje dag.

Midsommarafton spenderades hemma hos Therese med folket. Väldigt trevligt med god mat,många skratt och dans.Några av oss gick ner på stan vid kl 12 och det var helt dött..Så jag kom hem tidigt och började kolla på en film.
Annars har jag bara varvat ner och tagit det lugnt.Sovit ut har jag gjort och kollat på Ryssland- Holland hemma hos Sändra.

Ryssland är riktigt grymma och jag underskattade dem verkligen men vilket lag. Värdiga vinnare är de verkligen men ändå.Ryssland är väl inte mitt favoritland direkt...studenter

MP3:s studentvagn. Om inte ettorna är högljudda så kommer det bli vääldigt tyst på media i framtiden.

helgskoj

Ungefär två vekor sen jag skrev sen sist,ajdå..inte bra.
 Den helgen som har varit nu har varit helt perfekt.Något roligt att göra varje dag.

I fredags var jag och Sandra nere i stadsparken och kollade med hennes släkt. Känsliga bitar med Anders och Putte kollade vi b. la på. Senare på kvällen åkte vi till hennes farmor och farfar som hade gårdsfest.Åt mat,badade och hade det mysigt.

I lördags var vi hos Erika på dagen och åt födelsedags fika. Hade lite frågesport och spelade kubb och hade allmänt trevligt,men varmt! På kvällen åkte vi ut till Kajsa i MP2 som hade mediafest. Dansade oss svettiga, blev uppätna av mygg
 och snackade tjejsnack.

Igår åkte vi ut till Emma och fixade grejor till skolans dag. Dessutom så åkte vi ring efter en båt och badade.

Skolans dag idag dårå.Hade regnjacka och regnbyxor på mig och flytväst plus ett linne och kortbyxor under.Blev liite varmt bara. Hade lite för höga förväntningar på dagen tror jag..men det var helt okej att missa en skoldag för det. Vi vann inga priser trots vår snygga tårta som vi åt upp lite senare.

Nu ska jag göra det sista historia arbetet någonsin! hoppas jag.

RSS 2.0